7 Kalle Lind i Solstollarnas land (bland annat)

Glad påsk! Hur firade ni påsken egentligen? Jag minns att jag satt uppe sent på Långfredagen och såg filmen Hatari där en jeep förekom. Dagen efter fick jag en liten leksaks jeep i påskägget. Mina föräldrar hade ju ingen aning men jag blev överlycklig och lekte Hatari hela dagen. Underligt sammanträffande.

Kalle Lind och vi drömmer oss tillbaka i en CHOCK-neonrosa drömvärld där Solstollarna på riktigt är ett barnprogram och där Kalle får krypningar av att Anna Book faktiskt spelar dubbla roller i de båda säsongerna. Vi imponeras och charmas av den långe mannen från södra Sverige och är oerhört stolta över att få delge er våra 48 minuter tillsammans. Nu lägger vi i Blandbandet i bergsprängaren och säger det är heeeeeeelg (och skiter i att Långfredagen är lidandets dag där det på vår tid bara spelades sorgemusik på radio och TV och allt, precis allt var stängt).

3 reaktioner på ”7 Kalle Lind i Solstollarnas land (bland annat)”

  1. Underbart program. Ni är nästan lika bra som jag. Ni har åtminstone samma referenser på ett ungefär. Jag älskar Kalle Lind. Sedan är det alltid kul med retroprogram. Synd att ni missade DJ Tim – King of Rim. Sveriges första rappare. Det borde Kalle haft koll på.

    1. FAN!!! DJ TIM! Jag letade efter DJ Tim men han hette väl MC Tim? Nu minns jag inte hans debut men har rappat den själv många gånger. Den är ju verkligen vad den är men något av en debut på rapscenen. Och tack för berömmet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *