20 De märkligaste låttexterna under 70, 80 och 90-talet

Glad midsommar!!! Värm upp till dansen med nedräkningen av några av de mest märkliga låttexter från 70, 80 och 90-talet. Vi analyserar och demonterar Cornelis, italodisco, dunderhits med mera i veckans avsnitt av Blandbandet. Har du fått det här två gånger som prenumerant beror det på att vår podcärd WordPress har vad vi tror är en bugg men det kommer inte hända igen – were on it.

5 reaktioner på ”20 De märkligaste låttexterna under 70, 80 och 90-talet”

 1. Tack för ett riktigt skoj avsnitt. 🙂
  Riktigt kul när ni går igenom låtar som man hört förut men inte riktigt tänkt på fullt hur obegriplig texten faktiskt är – såsom Maria Magdalena.

  Däremot tycker jag ni kunde skippat A-la-la-la-long. Den är lite för uppenbar i sammahanget och jag tycker det blir för mycket bokstavsläsande ordmärkeri när ni ska försöka göra er lustiga över ”sweat til you can’t sweat no more” skulle motsvara att mörda någon, fast vi alla vet att det är en tafflig metafor för att göka natten lång.

  1. Ibland drar vi iväg lite för långt, vi är medvetna om det. Det är bara det att vi har så jävla kul då vi gör det. Maria Magdalena har jag tänkt på sen mitten av 90-talet då vi hade lLub 80 hemma hos mig, läste Okej, drack sprit och lyssnade på 80-tals musik. Kul att du gillade det andra. 😀

   1. Haha, skönt att du äntligen kunde få utlopp för det i podden!
    Fortsätt göra ett bra jobb.
    Jag hoppas på mer om låttexter i framtiden.
    Behöver inte vara De Märkligaste Part II (även om jag skulle älska det) utan kan vara de Bästa, Mörkaste eller vad som helst!

    1. Vi gillar topplistor och det kommer bli fler. Vi får se om vi får till en topplista till fredag, den är svårjobbad och den måste få rätt vinkel men det är möjligt att det kommer funka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *