34 Majas punkkarriär och kärlek till Leila K

 

Vi gästas av MajjaStar som djupdyker i Melerose Place men sen målar upp en obeskrivbar punkscen i den tidens Östersund där hon själv deltog med den äran. Avslutar gör vi i hennes kärlek till Leila K som på ett underligt sätt knyter ihop hela säcken på ett alldeles charmant sätt. Det här är blandbandet.

2 reaktioner på ”34 Majas punkkarriär och kärlek till Leila K”

 1. Hej,

  Älskade avsnittet! Filmen ni jämför Majas upplevelse med skulle kunna vara Vi är Bäst, baserad på Coco Moodysons ”Aldrig Säga Godnatt”. Fast där är det en ungdomsgård med replokal och inte en kommunal musikskola. Tjejerna i filmen fick dessutom lite uppbackning från personalen, även om det var lamt och inte följdes upp.

  Tyvärr är det nog så att Majas upplevelse var typisk för tjejer som ville lära sig spela då, för jag har hört fler berätta ungefär samma sak om sina försök. :/

  Ämnesbyte:

  Har ni haft (lyssnar fortfarande ikapp) eller tänkt ha Johan Wanloo som gäst? Han är ju typ, svensk tungviktsmästare i nostalgi och har saker att säga om kvicksand som plot point samt äger en Starlet- samling. Hade varit askul att höra.

  Tack för podden!

 2. Måste vara vi är bäst som jag tänker på. Är så svårt då man blir tagen off guard och man itne vill googla för att bryta flowet. Johan Wanloo. Ska kollas! Tack för beröm. Nu blir det Skilda världar för hela slanten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *